Medlemskontingent 2024

Hei igjen kjære medlemmer.
Dette er en vennlig påminnelse.
Ådal IL har i dag sendt påminnelse om medlemskontingent.
Forfall 28 mai. Denne gang skal det bare være sendt epost.
Bruk kontonummer og KID på faktura. 
Hvis du ikke har mottatt og vil fortsatt være medlem, send meg melding på E-post: leder@aadalil.no så finner vi ut av det.
Hilsen Leder
Kjell M. Steinbakken

Bruk kontonummer og KID på faktura. 

Leder

Kjell M. Steinbakken


Treningstider for Ådal IL Hallingby skole gymsal høst 2023 til høst 2024

(gjelder fra uke 42 frem til uke 40 i 2024)

Dag.    Kl. (fra-til)     Aktivitet.      Ansvarlig trener

 Mandag                                                          

      ”    17.00 - 18.00  Barneidrett                 Kristoffer og Tina      

      ”    18.00 - 19.15  Håndball jenter 9        Monica og Cathrine

      ”    19.15 - 20.15  Håndball jenter 10      Stine og Anette 

      ”    20.15 - 21.15  Dametrim                   Tone Halvorsen          

    Tirsdag                                                                                                                      

      ”    16.30 – 17.45  Håndball mix 7          Pauline og Martine 

      ”    18.00 - 19.00  Skitrening                   Anita Bjerke

      ”    19.00 - 20.30  Fotball 15-17 (avsatt for mulig lag)  Styret  

    ”      20.30 - 22.00  Ledig              

Onsdag 

      ”    17.00 - 18.00  Fotball mix 7 år          Gudbrand og Eirik

      ”    18.00 - 19.15  Fotball gutter 9 år      Jonas og Hasse  

      ”    19.15 - 20.15  Dametrim foreløpig   Tone Halvorsen

      ”    20.15 - 21.15  Dametrim reserve      Tone Halvorsen                                                         

Torsdag          

      ”    17.00 - 18.00  Ballspill 6 år               Benedicte og Mie 

      ”    18.00 - 19.00  Fotball mix 8 år          Asbjørn og Kristoffer 

      ”    19.00 - 20.30  Fotball Damer            Tina Algrøy

      ”    20.30 - 22.00  Ledig      

 Fredag            

     ”    17.00 - 18.00   Ledig   

     ”    18.00 - 21.30    Fotball J12 og senior      Erik Hagen

Lørdag            10.00 - 16.00              Evt Samlinger Håndball/Fotball 

Søndag            12.00 - 21.00              

 #sparebank1ringerikehadeland, #ringerikskraft#avogpåelektro


  

Nesten gratis å trene i Ådal IL.

Ådal IL ønsker at flest mulig barn og unge skal få delta på våre aktiviteter. Økonomi skal ikke være til hinder for deltakelse hos oss. Det har derfor blitt bestemt at fra og med 1.juni vil barn og unge under 19 år nå kun betale medlemsavgift for å drive aktiviteter i vårt idrettslag. Det blir slutt på å kreve inn aktivitetsgebyr for disse aldersgruppene. Et enkelt medlemskap for unge under 18 år koster 150 kroner i året, over 18 år 250 kroner i året, familemedlemskap koster 350 kroner i året og pensjonister 50 kroner i året. 
Medlemstallet er også viktig for hvor mye vi får i LAM (Lokale Aktivitets Midler) som fordeles av Ringerike Idretts- og Aktivitetsråd hvert år.
Sponsor avtalene vi har medSparebank1 Ringerike og Hadeland #sparebank1ringerikehadeland, Ringerikskraft AS  #ringerikskraft og nå også av&på Elektro #avogpåelektro, hjelper med å holde på en forsvarlig økonomi. Ved større prosjekter støtter som regel Sparebankstiftelsen Ringerike. 
Hilsen styret i Ådal IL

Grasrotandel

Alle kan bli med å støtte idrettslaget, uten at det koster dere noen ting. Har du ikke knyttet en Grasrotmottager til tippekortet ditt, er det enkelt å gjøre det på «mine sider» til Norsk Tipping. Der kan du gå til din profil og trykk på link til Grasrotmottaker. 
Søk på Ådal I.L eller Org.nr: 975598314. Da er du samtidig med å bidra til at aktivitetsgebyret forblir historie. Da kan du også følge med på hvor mange spillere som støtter Ådal IL og hvor mye penger idrettslaget får hvert kvartal og total pr år.
Hilsen styret i Ådal IL

 

Arnt Vatningens pris 2022.


I år er det 2 stykker som har fått prisen.
Morten Øverby
Begrunnelse: 
Morten har i tidens lange løp etter endt fotballkarriere mange år bak seg som trener. Han har vært styremedlem og sportslig leder. Han har vært turneringsleder for Ringeriksmesterskapet (RM) i flere år. Morten er styremedlem med ansvar for RM.
Morten startet også opp Tine Fotballskole i Ådal for ca. 10 år siden og drev denne med stålkontroll frem til for noen år siden, da jobbsituasjon ikke tillot dette og han fikk sin stedfortreder. Han fortsatt som tilrettelegger og planlegger for fotballskolen noe han også gjør pr. i dag.
Fotballen i Ådal skylder Morten en evig stor takk og vi tror Arnt hadde satt stor pris på at han nå mottar denne utmerkelsen, etter også ha samarbeidet med Arnt på seniornivå i sin tid.
Til lykke med prisen.

Gunhild G. Krangnes.
Begrunnelse: 

Gunhild har vært aktiv i styre og stell i Ådal IL i mange år. Hun har vært en sentral medspiller for Vikerfjell løpet siden oppstarten i 2009. Hun har i flere år vært meget aktiv i skigruppa, nå som leder har hennes engasjement for skisporten gjort at interessen for ski har økt betraktelig, Gunhild’s og hennes medhjelpere sitt engasjement er også hovedårsaken til at skigleden blomstrer i Ådal IL.
Til lykke med prisen.


Innsatspokal 2022.


Årets pris går til Frida Aabel

Begrunnelse:

Årets innsatspokal går til en person som har en stå på vilje og ikke gir seg. Vedkommende er blid og positiv, er meget omgjengelig og har en smittende latter. Vedkommende har trent i mange år og deltar på skirenn, løp og andre aktiviteter. Hun har deltatt på 2 hovedlandsrenn, vært med på rulleskirenn i Blinkfestivalen og satser nå videre med idrettslinje som mål. Vi ønsker å tildele årets innsatspokal til denne jenta for den innsatsen du har vist i mange år. Med ditt engasjement har skigruppa økt i antall aktive medlemmer og interessen for ski og skiglede har blitt stor. Du er årsaken til at vi startet samarbeid med team XPND og dette har ført til at flere og flere har lyst til å være med på ski og det sosiale samholdet som er i gruppa. Dette smitter over til vår egen skigruppe og vi er superstolte av den innsatsen du gir.

Vi ønsker deg masse lykke til videre med satsningen din!

Til lykke med prisen.


Ådal IL er et idrettslag med tilhørighet på Hallingby i Ringerike kommune. Vi har fasiliteter for flere sportsgrener hvor fotball, håndball og ski er de store. Videre har vi allidrett for barn, sykkelgruppe og turgruppe for alle aldre. Vi har stor ballslette på Møltemyra med klubbhus og kiosker. Der er det også garasjeanlegg for løypemaskin og snøscooter i forbindelse med lysløypa. Hallingby Stadion har gressbane og kunstgressbane for fotball, kunstgressbanen har også flomlys. Her er det garasje/kiosk og lysløype. På Ringmoen er det lysløype og garasjeanlegg.