Årsmøte Ådal IL ble avholdt mandag 7 juni på Kirkestua ved Hval kirke. Styret takker avtroppende styremedlemmer for innsatsen og ønsker nye styremedlemmer velkommen. Her finner dere alle dokumenter fra årsmøtet i tillegg til årsmøteprotokollen.

ÅRSMØTE Ådal IL 2020.pdf, Årsregnskap Ådal IL 2020.pdf, Kontrollutvalg- Ådal IL 2020.pdf. Styrer i undergrupper 2020.docx, ÅRSMØTE PROTOKOLL Ådal IL 2020.pdf


Innsatspokal 2020 ble tildelt Anita Bjerke for hennes fine innsats med våre unge skiløpere, videre ble Arnt Vatningens pris tildelt Jøran Aabel for hans mekanikerhjelp både sommer og vinter.      
Så har Ådal IL utnevnt Randi Øverby til Æresmedlem. 
Styret og Innstillingsutvalgets begrunnelse finner du her.  Priser 2020.docx

Ådal IL er et idrettslag med tilhørighet på Hallingby i Ringerike kommune. Vi har fasiliteter for flere sportsgrener hvor fotball, håndball og ski er de store. Videre har vi allidrett for barn, sykkelgruppe og turgruppe for alle aldre. Vi har stor ballslette på Møltemyra med klubbhus og kiosker. Der er det også garasjeanlegg for løypemaskin og snøscooter i forbindelse med lysløypa. Hallingby Stadion har gressbane og kunstgressbane for fotball, kunstgressbanen har også flomlys. Her er det garasje/kiosk og lysløype. På Ringmoen er det lysløype og garasjeanlegg.
Levert av IdrettenOnline