Barneidretten

Barneidretten har kommet i gang igjen i høst. Dette er et gratis aktivitetstilbud for barn i fra det året de fyller 4 og til og med 6 år. 

Hver mandag kl.17-18 møtes vi i gymsalen på Hallingby skole. 

Vi skal ha sangleker og  bevegelsesleker, sirkeltrening og hinderløype er en god aktivitet som barna liker veldig godt. 

Målet med barneidretten er at barna skal ha det morsomt sammen! Fysisk aktivitet er viktig og det er gøy for barna å prøve forskjellige aktiviteter og utfordres motorisk. Her får man løpt litt fra seg før man skal hjem å sove. 

Vi er så heldige at vi har fått flere voksne som skal holde barneidretten i gang, det er Øystein Tandberg, Kristoffer Benstigen og Thomas Gullhaug. 

Vi vil at en foresatt følger barna på trening, og setter pris på en håndsrekning når apparater skal frem og ryddes tilbake, og kanskje bidra hvis det trengs.

Vi har en egen side på Facebook – Barneidretten Ådal IL. Har man spørsmål kan man henvende seg her. 

Nye og gamle barn ønskes velkommen til lek og moro!

Ådal IL er et idrettslag med tilhørighet på Hallingby i Ringerike kommune. Vi har fasiliteter for flere sportsgrener hvor fotball, håndball og ski er de store. Videre har vi allidrett for barn, sykkelgruppe og turgruppe for alle aldre. Vi har stor ballslette på Møltemyra med klubbhus og kiosker. Der er det også garasjeanlegg for løypemaskin og snøscooter i forbindelse med lysløypa. Hallingby Stadion har gressbane og kunstgressbane for fotball, kunstgressbanen har også flomlys. Her er det garasje/kiosk og lysløype. På Ringmoen er det lysløype og garasjeanlegg.
Levert av IdrettenOnline